Inge Jensen

Det er ofte Inge Jensen, der besvarer telefonen, når nogen ringer til Natur & Ungdom på Klostermølle, hvor hun siden 2008 har varetaget forskelligt kontorarbejde i et deltids flexjob.

50-årige Inge Jensen gennemførte EFG indenfor handel og kontor, inden hun fortsatte med HH. Efterfølgende blev hun udlært som boghandler, men umiddelbart efter endt uddannelse kom hun i lære som kontorelev i Århus, hvor hun kom til at arbejde i 10 år.

I forbindelse med, at hun fik en datter, gik hun hjemme i nogle år.

Efter nogle forskellige småjobs kom Inge Jensen i jobtræning hos Natur & Ungdom, hvor hun siden har haft et fast job.

I fritiden passer hun gerne sin lille have ved hjemmet i Beder mellem Odder og Aarhus, og hun har altid været en foreningsmæssig aktiv person både som udøvende, træner og i bestyrelser. Som helt ung var hun for eksempel håndboldtræner i en del år. I 18 år var hun med i Hjemmeværnet, og i de fire år, som Natur & Ungdoms Odder FamilieNaturklub eksisterede, havde hun posten som kasserer i bestyrelsen.

De forskellige bestyrelser er ved at være lagt på hylden i takt med, at Inge Jensen bliver stadig mere involveret i Beder-Malling Idrætsforening som træner og leder.

Derudover er Inge Jensen meget kreativ med alle former for håndarbejde.

Og så har hun for resten også været instruktør i børnecirkus.

Inge2010

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *