Annette Rask Krogsøe

[vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″]

Sekretariatsleder, Landsforeningen Natur & Ungdom

[/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px”]
Der er masser af administrative opgaver, som der skal være styr på i det daglige, og så har Annette Rask Krogsøe også visioner om, at der hele tiden skal være gang i udviklingen af nye projekter og for eksempel udbygning af netværk for Natur & Ungdom. Siden 2008 har Annette arbejdet som leder af landsforeningens sekretariat på Klostermølle, og som sådan er hun nøglepersonen, der holder gang i det bestående og bistår hovedbestyrelsen i det fremadrettede arbejde.

Oprindelig er Annette uddannet som cand. mag. fra Aarhus Universitet. Det er siden suppleret blandt andet med en diplomuddannelse i ledelse og forskellig uddannelse i økonomi og projektledelse. Fællesnævneren i Annettes arbejdsliv har gennem alle årene været kommunikation. I en række forskellige jobs har det især været i tilknytning til salg og markedsføring primært indenfor IT og den grafiske branche. På et tidspunkt tog karrieren en drejning væk fra produktionsvirksomheder. Det førte til jobs blandt andet i foreningsvirksomheder og på højskoler, indtil hun fik sin nuværende stilling som administrativ leder for Natur & Ungdom.

Privat bor Annette sammen med sin familie i Gl. Rye kun ganske få kilometer nord for Klostermølle. Hun er levende interesseret i kultur- og naturhistorie. Det inkluderer blandt andet naturvandringer, storby-ferier og et aktivt engagement i lokalområdets foreningsliv, der på flere måder arbejder med naturen.

Og hvis man i Gl. Rye og omegn ser en midaldrende kvinde komme susende på rulleskøjter, ja så kan det meget vel være Annette.

[/vc_column][/vc_row]