Peter Laurents

Konstitueret formand

Tlf: 30 62 45 42
Mail: baloo@laurents.net

Jeg er 51 år, og bor i Jystrup ved Ringsted. Jeg arbejder til dagligt som SSP- og misbrugskonsulent i en kommunal børne- og ungerådgivning. Jeg er også uddannet Natur- og friluftsvejleder og arbejder sideløbende med dette på freelancebasis. I fritiden sidder jeg i forskellige bestyrelser bl.a. i Friluftsrådets kredsarbejde, i DN Ringsted og i NOGU Ringsted, og bruger derudover en del tid på snitterier, jagt, naturfotografering og på natur- og friluftsliv sammen med familie og lokalforeningens medlemmer. I HB arbejder jeg med organisationens udvikling, og er bl.a. med i bladredaktionen, i kommunikationsgruppen og er medkursusleder på Ildfugleuddannelsen. Jeg har siddet i HB siden marts 2018.

Placeholder

Jesper Nielsen Krogh

Næstformand

Tlf: 25 67 59 89
Mail: jenk@skivekommune.dk

Jeg er 50 år og fra Odense, hvor jeg også har læst Biologi ved Syddansk Universitet.
Til daglig er jeg naturvejleder ved Museum Salling/Skive Kommune, hvor jeg har arbejdet med to projekter støttet af Friluftsrådet: Rent Fjordliv og Til middag med Fjordens dyr.
Min hverdag består af naturformidling og undervisning for alle målgrupper, lige fra skoleklasser til turister, af alt fra middelaldermad til nutidens fiskeri.  
”Jeg har både stor personlig og professionel interesse i at være med til at skabe, forme og opfinde de rammer, hvor hele familien Danmark og i særdeleshed børn og unge kan komme endnu længere ud i naturen.
Naturvidenskab er både sjovt og meget logisk, og alle, både børn og voksne har en naturlig grundlæggende forståelse for Naturen. Den skal bare genopfriskes af og til. Natur & Ungdom er foreningen, som kan rumme min interesse for formidling og udforskning af naturen, sammen med nutidens børn og fremtidens forældre”.
Jeg har siddet i HB siden 2017.
Placeholder

Morten Helms Brask

Kasserer

Tlf: 26 94 88 39
Mail: Morten@helms-brask.dk

Jeg hedder Morten Brask, er 51 år, jeg er med i lokalafdelingen af Natur og Ungdom i Ringsted, hvor jeg er næstformand. Til daglig er jeg ingeniør i et stort internationalt firma, hvor jeg laver styring af store maskiner. Min fritid bruger jeg sammen med mine to sønner, gerne i naturen, og så er jeg klatreinstruktør og bruger en del tid på at klatre med børn i træer. Mit hverv i landsforeningen Natur & Ungdom er at være kasserer, hvor jeg prøver at bruge foreningens penge på det mest fornuftige i samarbejde med sekretariatet og resten af hovedbestyrelsen.
Jeg har siddet i HB siden 2017

Lene Louise Mortensen

Sekretær

Tlf: 52 60 27 33
Mail: lene-louise-mortensen@live.dk

Jeg er 25 år, opvokset i Nordfjends, men har boet de sidste 5 år i Aarhus.
Arbejder som vuggestuepædagog i Viby. 
Jeg har været med til at starte den nuværende lokalafdeling i Aarhus – Møllevang, og blev bl.a.
en del af projektet Naturliv for småbørnsfamilier, da jeg er opvokset i et område med mange forskellige naturområder, og vil gerne være med til at give børn i byer et (godt) forhold til naturen. 
Har siddet som suppleant siden sidste repmøde og indtil september, hvor jeg kom ind i bestyrelsen.  Udover at være sekretær varetager jeg også opdateringerne på vores Facebook profiler.
Placeholder

Katrine Søbye

Bestyrelsesmedlem

Tlf: 22 14 94 78
Mail: katrine_sobye@hotmail.com

Mit navn er Katrine Søbye, jeg er 41 år gammel og bor i Albertslund med min mand og to børn på 7 og 10 år. Jeg blev medlem af Natur & Ungdom i 1991, da jeg blev spurgt om jeg ville være med til at starte en lokalafdeling op i Helsingør. Jeg har været medlem lige siden. I dag er jeg formand for lokalafdelingen N&U Albertslund / Nattergalene på Vestegnen, hvor vi afholder aktiviteter i hele Københavnsområdet.
Jeg er uddannet biolog og arbejder som feltbiolog i et konsulentfirma. Jeg interesserer mig meget for udeliv og bæredygtighed.
I hovedbestyrelsen er mine arbejdsområder bl.a. at have kontakt til lokalafdelingerne, samt orientere om hvad der sker i foreningen via facebook. 

Tania Arnfjord

Bestyrelsesmedlem

Tlf:
Mail: t.arnfjord@gmail.com

Jeg er 35 vintre, og tilknyttet lokalforeningen i Albertslund afd. “Nattergalene”, hvor jeg er medarrangør af og formidler ved aktiviteter og arrangementer. Til dagligt er jeg medhjælper og naturformidler i Børnehuset Højmarksvej i Søborg. Jeg interesser mig meget for dyreriget og friluftsliv, og special kaffe og snitning. I hovedbestyrelsen varetager jeg bl.a. opdateringerne på Facebook. Jeg er uddannet Ildfugl fra hold 13 (2017), og har siddet i HB siden siden marts 2018.
Placeholder

Helene Schmidt

Bestyrelsesmedlem

Tlf: 26 84 97 04
Mail: helemez@gmail.com

Jeg er 39 år, og bor i nærheden af Fåborg. Til dagligt er jeg lærer, og underviser på en friskole i bl.a. naturfag. Jeg er uddannet Ildfugl, og er bl.a. medarrangør af vores sommerlejr, der afholdes hvert år i uge 30, ligesom jeg også er medhjælper på vores stand på Landsskuet i Herning.
I fritiden bruger jeg meget tid på mine heste, på at snitte og på at strikke.