N&U Odense inviterer til generalforsamling 30. april

Sine Hulegaard Mikkelsen Odense Leave a Comment

Den 30. april holder N&U Odense generalforsamling på Hollufgård Naturcenter fra kl. 10 – 13. Her vil der være pandekager over bål, aktiviteter for børn og voksne og mulighed for at komme med i bestyrelsen og dermed sætte sit præg på en rigtig spændende lokalafdeling med masser af potentiale.

Baggrunden for generalforsamlingen er et møde torsdag den 30. marts. Her talte bestyrelsen for N&U Odense med repræsentanter fra sekretariatet, hovedbestyrelsen og et par nye ansigter til en snak om, hvor lokalafdelingen – der har ligget i dvale i nogen tid – var på vej hen.

Solveig Olsen, nuværende kasserer og medstifter af N&U Odense, lagde ud med en præsentation af de udfordringer, lokalafdelingen har lidt under det forgangne år, og hvilke ønsker hun og de andre bestyrelsesmedlemmer havde for lokalafdelingen.

Derefter fulgte en spændende, humørfyldt og positiv snak om visioner og forslag til en ny målgruppe, øget brug af netværk og hjælp fra sekretariatet til at udforme pr-materiale, så lokalafdelingen kan komme godt fra start i det fynske forår.

Følg med i lokalafdelingens aktiviteter her.

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.