Nye kræfter i bestyrelsen

Jens Buch Johansen Ikke kategoriseret, Landsforeningen Leave a Comment

En dyrepasser, en naturvejleder, en biolog, en pædagog og en rollespiller, som også er lærer. De er de fem nye medlemmer, som blev valgt til bestyrelsen på Natur & Ungdoms repræsentantskabsmøde på Klostermølle 29. oktober.
Thomas JJ Johansen, naturvejleder på Brorfelde Observatorium, blev genvalgt som formand og glæder sig til samarbejdet med den nye bestyrelse.
”Det bliver spændende at fortsætte N&U’s gode og vigtige arbejde med at give børn og voksne muligheder for at komme ud i naturen sammen med en flok nye, engagerede naturelskere,” siger Thomas JJ Johansen.
De fem nye i bestyrelsen er 26-årige Eileen Bitterhoff, der ud over at være dyrepasser og ansat på efterskolen EPOS i Augustenborg ikke bare er ny i bestyrelsen, men tillige i Natur & Ungdom. Ubeskrevne blade i N&U er tillige biolog Martin Kindberg, der også arbejder på EPOS, samt Jesper Krogh, naturvejleder på Skive Museum.
”Jeg har både stor personlig og professionel interesse i at være med til at skabe, forme og opfinde de rammer, hvor hele familien Danmark og i særdeleshed børn og unge kan komme endnu længere ud i naturen,” fortæller 48-årige Jesper Krogh. Lokalafdelingerne får to repræsentanter i bestyrelsen i form af Iben Leth Jensen, der ud over sit engagement i N&U Mossø er lærer og rollespiller, samt Kasper Kold, kasserer i N&U Silkeborg og pædagog.
Helene Schmidt, projektmedarbejder på Klostermølle, trådte ud af bestyrelsen, men fortsætter som suppleant sammen med Tue Rossau, far til to piger og fast gæst på sommerlejren de seneste par år. Katrine Søbye fra N&U Albertslund, der før var suppleant, og Jens Buch, N&U’s webmaster, blev bestyrelsens ressourcepersoner.
“Jan Ravnborg og Mette Lauritzen trådte ud af bestyrelsen og får en kæmpe tak for en stor og engageret indsats,” siger Thomas JJ Johansen.
Referatet af årets repræsentantskabsmøde kan ses på www.nogu.dk eller fås ved at kontakte sekretariatsleder Annette Rask Krogsøe, annette@nogu.dk.

Helene Schmidt,
projektmedarbejder for N&U[/columnize]

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.