NGO-kanalen, skuespil, cirkler

Jens Buch Johansen Internationalt arbejde Leave a Comment

[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″]

OBS: Skift billede med piletasterne på tastaturet!

I går på den første egentlige mødedag var der mange sjove indslag. Én af de første ting man opdager ved YEE er, at de ELSKER at lave lege i rundkreds og enhver chance for at gøre dette udnyttes. Jeg har da også allerede lært mange sjove og mærkelige lege og sange. Selve mødet forløber også noget mindre tørt end vi plejer at gøre det derhjemme. Alle sessions med undtagelse af samlede diskussioner og afstemning foregår som gruppearbejde udendørs. Man præsenterer projekter for hinanden, man diskuterer strategi og vælger i det hele taget efter sine interesser og så skiftes ledere af grupper til, at dele input og ideer efterfølgende.

Noget andet som jeg aldrig tror vi har oplevet i N&U er at sekretariatet valgte at udføre deres årsrapport som skuespil med musik og illustrative danse for, f.eks. at der kom nye medarbejdere i kontoret ankom én med rygsæk og alle krammede og for at illustrere kommunikation smed de papirsfly i hovedet på publikum.

Efterfølgende om aftenen var der NGO-bank, altså skulle alle fortælle lidt om deres organisation. Folk var meget interesserede i Natur & Ungdom – særligt fordi vi var med til at starte YEE og de i sin tid havde hovedkontor på Klostermølle – men det er nogle år siden vi har deltaget aktivt. Dette blev udført som et tv-show med formanden og sekretariatslederen som tv-værter der gik rundt og interviewede de forskellige medlemmer – meget underholdende.

I dag har vi bl.a. arbejdet med strategier, jeg har selv hjulpet til i PR-gruppen og efterfølgende var der afstemning om eksklusion af nogle medlemsorganisationer som ikke har betalt for medlemskab og ikke er aktive i YEE, samt om nye potentielle medlemmer som gerne vil ind i fællesskabet. Sideløbende har vi snakket om hvem der skal være i den nye bestyrelse (her må man kæmpe for at få lov at sige nej) og bl.a. om hvor næste års møde skal holdes (jeg har foreslået Klostermølle til et kommende møde, men nok ikke næste år).

Jeg er meget imponeret over det gåpåmod og den entusiasme man oplever her. Man føler sig med det samme velkommen og involveret og det er inspirerende at høre fra alle de andre om deres arbejde og hvordan de løser de samme problemstillinger, som vi selv står over for.

More to follow!

 

[/vc_column][/vc_row][vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″]

Del

[/vc_column][/vc_row][vc_row no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/3″]

SKREVET AF

[userpro template=card user=author card_width=100%] [/vc_column][vc_column width=”2/3″]

SENESTE INDLÆG AF SAMME FORFATTER

[userpro template=postsbyuser user=author postsbyuser_num=2] [/vc_column][/vc_row]

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.