Natur & Ungdom tilbyder grønne glæder på Landsskuet i Herning

Sine Hulegaard Mikkelsen Herning, Landsforeningen Leave a Comment

Af Helene Scmidt

For sjette år i træk er Natur & Ungdom klar til at tilbyde børn og voksne naturoplevelser og hygge på Landsskuet i Herning 29. juni-1. juli.

”Vi er på banen med forskellige naturaktiviteter, pandekager over bål og ser, om der er hajer, vandkalve eller igler i den lille sø på området, hvor N&U holder til.” fortæller Helene Schmidt, koordinator for N&U’s stand på Landsskuet.
Som sædvanlig finder man også et snitteværksted, som i år ledes af Else Jørgensen, en af de ildfugle fra hold 14, som tager en tørn på Landsskuet.
“På Landsskuet på  Natur & Ungdoms stand vil man kunne afprøve sine evner til at snitte i træ og eksempelvis lave en lille sød mus, en farlig slange eller en drillenisse. Det er små lette snitterier, så man får fornemmelsen af at komme i gang med at snitte noget, der bliver til noget.” siger Else Jørgensen.
Hendes ildfuglekollega Gitte Due lægger op til at lave gourmetmad, når hun tager kryb og kravl med i udekøkkenet og bager brød og pandekager med ukrudt, bænkebidere og myrer.

Alle er velkommen til at kigge forbi N&U’s stand!

Vi glæder os til at se jer.

Læs mere om Landskuet i Herning her.

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.