NATUR & UNGDOM SØGER PRAKTIKANT!

Sine Hulegaard Mikkelsen Landsforeningen, Ledige stillinger Leave a Comment

Vil du være med til at udvikle og nytænke landsforeningen Natur & Ungdom?

Har du mod på at tage ansvar og bruge dine organisatoriske evner i den virkelige verden? Vil du være med til at støtte og udvikle aktiviteter for naturglade børn og unge i hele landet? Så er du den rette kandidat til vores dynamiske praktikantstilling i efteråret 2017.

Natur & Ungdom søger en dygtig og kreativ praktikant, som ønsker at opnå erfaringer og kendskab til de mange forskellige arbejdsopgaver, der findes i en frivilligdrevet forening og inden for civilsamfundet. Natur & Ungdom er en forening under udvikling, og vi ønsker at nytænke den måde, hvorpå vi skaber aktiviteter for naturglade børn og unge. Derfor søger vi en praktikant, som vil være med til at udvikle og forbedre vores lokale klubaktiviteter, hvervningen af nye medlemmer, uddannelse og inspiration af frivillige, kommunikationen på de sociale medier, samt skabe nye projekter, hvorigennem vi kan fremme børn og unges forståelse for natur og miljø.

Dine arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Understøtte foreningens klubaktiviteter. Herunder understøtte de nuværende lokalafdelinger lokalt samt opstart af nye lokalafdelinger i hele landet. Desuden ønsker vi at udvikle vores klubaktiviteter og gøre forsøg med nye klubformer.
  • Foretage behovsundersøgelser for at klarlægge, hvor der er interesse for at opstarte en ny lokalafdeling, herunder blandt foreningens eksisterende og nye medlemmer samt ved at kontakte lokale samarbejdspartnere i form af daginstitutioner, kommuner, organisationer, naturvejledere o. l.
  • Hjælpe med hvervning og fastholdelse af medlemmer.
  • Være med til at øge og forbedre foreningens eksterne kommunikation på de blandt andet de sociale medier.
  • Planlægning og afholdelse af inspirations- og uddannelsesdage for foreningens klubledere og medlemmer i samarbejde med foreningens naturvejleder.
  • Projektudvikle og fundraise nye projekter i foreningen og i samarbejde med eksterne organisationer og samarbejdspartnere.

Du kommer til at arbejde selvstændigt med dine egne projekter, og du får en enestående mulighed for at skabe erfaringer og forbedre dine kompetencer og evner inden for organisatorisk arbejde.

Din profil
Vi søger en samfundsengageret og selvstændig praktikant med masser af humor og hjertet på rette sted. Du er i gang med en videregående uddannelse, du kan arbejde selvstændigt og struktureret, du har sans for organisatorisk arbejde og du er god til at formidle – både skriftligt og mundtligt. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med frivilligt arbejde.

Vi tilbyder
Du får chancen for at prøve dig selv af i en forening, hvor der er stor fokus på at udvikle og forbedre muligheden for at være aktivt medlem i foreningen. Du kommer til at samarbejde med både frivillige ildsjæle og en bred vifte af eksterne samarbejdspartnere. Derudover vil du få kompetent sparring og vejledning fra din tilknyttede konsulent, samtidig med at du selv får lov til at præge dine arbejdsområder. Du gennemgår løbende kompetenceafklaring og vil dermed også blive styrket til din fremtidige indtræden på arbejdsmarkedet. Derudover vil du efter endt praktik modtage en udtalelse, der reflekterer din dygtighed og indsats.

Din arbejdsplads
Natur & Ungdom er en frivilligt drevet og ambitiøs ungdomsorganisation. Vi er en værdibaseret arbejdsplads, der prioriterer tillid og et godt socialt og uformelt arbejdsmiljø.
Din daglige arbejdsplads bliver på vores sekretariatskontor på det naturskønne Klostermølle ved Mossø, hvor vi sidder fire faste medarbejdere. Adressen er Klostermøllevej 48 A, 8660 Skanderborg. Den nærmeste togstation er i Ry, hvor det er hurtigt og nemt at komme til med tog. Fra Ry du kan få et lift til Klostermølle. Ligeledes kører en fast medarbejder fra Aarhus dagligt.

Praktikperioden
Praktikken løber fra den 28. august 2017 til den 19. januar 2018 med hensynstagen til evt. eksamensperiode. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Der kan være møder i aftentimer samt weekender, og rejseaktivitet kan være nødvendigt. Desuden vil der være mulighed for hjemmearbejdsdage i forbindelse med evt. kurser og fag, som du følger sideløbende via dit studie. Praktikken er ulønnet. Under praktikken stiller vi en bærbar computer og telefon til rådighed.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Send et CV og en ansøgning mærket ’Praktikant Natur & Ungdom” til konsulent Sine Hulegaard Mikkelsen sine@nogu.dk senest den 10. maj 2016. Samtaler finder sted i uge 20. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sine på tlf. 25 15 24 05.

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.