Natur & Ungdom Morsø fejrede 25 år jubilæum med Klostermølletur

praktikant Landsforeningen, lejre og aktiviteter, Morsø Leave a Comment

I år har Natur & Ungdom Morsø 25 års jubilæum som lokalafdeling under Landsforeningen Natur & Ungdom. Det skulle ikke gå stille hen! Lørdag d. 16. september markerede lokalafdelingen jubilæet med en heldagstur til Klostermølle med alt betalt.

Klokken 8.30 kørte den bestilte bus fra Ljørslev Kirke ved Mors til Klostermølle. Undervejs blev der holdt pause – så man kunne strække benene, spise rundstykker og drikke kaffe.

Klokken var lidt over 11, da gruppen ankom til Klostermølle, hvor sekretariatsleder Annette R. Krogsøe bød velkommen og gav en guidet rundvisning på stedet. Det var en dejlig tur og det var ret imponerende at få 900 års kulturhistorie, om den gamle mølle og tørladen, kogt ned på godt og vel en time.

Efter en frokostpause stod Naturformidler Maja Sell med sine to egne børn for en vanddyrsundersøgelser i åen og søen. Vejret var dejligt, så eftermiddagen gik med det, lege i haven og eftermiddagskaffe.

En af lokalafdelingens frontfigurer Esther Kjelgaard fortæller “Vi havde en utrolig dejlig dag. Vi var meget heldige med vejret og programmet var helt tilpas.”

Natur & Ungdom Morsø laver naturaktiviter hver 2. tirsdag, hvor der kommer mellem 20 og 30 børn, voksne og bedsteforældre.. Læs mere om lokalafdelingens kommende aktiviteter her!

Bemærk: Alle Natur & Ungdoms lokalafdelinger er meget velkomne til at komme på besøg på Klostermølle, og bruge foreningens lejrskole og naturskole. Hvis de lyder som en dejlig weekendaktivitet for jeres lokalafdeling, så kontakt sekretariatet på nogu@nogu.dk og få mere information.

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.