Natur & Ungdom laver spændende naturjulekalender.

Thomas Holgaard Ikke kategoriseret Leave a Comment

Natur & Ungdom præsenterer i samarbejde med vores to kursister på Ildfuglehold 15 Maiken og Maja: 

Julekalenderen “Oplev Naturen” 🎅🤶🎄

Tag dine forældre, søskende, venner eller børn i hånden og følg med fra 1. december, hvor Maiken og Maja sammen med Natur & Ungdom viser dig, hvad naturen har at byde på i julemåneden 🐾🦊🦔.

Hver dag uploader vi en ny video her på siden, hvor du kan lære noget om naturen. Men du skal være vågen, for nisser har sneget sig ind i klippene. Find nisserne og vær med i konkurrencen om lækre præmier🎁🎁🎁. 

Så følg med på www.facebook.com/NaturUngdom

Maiken og Maja er værterne på vores julekalender.

Hele julekalenderen kører på Natur & Ungdoms facebookside, hvor der vil komme en spændende video hver dag i december indtil den 24, hvor hovedpræmien udtrækkes.

 Vi er så heldige at fået sponsoreret præmier fra Juniorgrej, Linå PH-outdoor og Survivalstore.

Hovedpræmien til den 24 dec. er sponsoreret af Juniorgrej og er en turrygsæk med indhold til en spændende skovtur:  1 stk. kikkert 10 x 42, 2 stk. lupdåser, 2 stk. sidde-plader, 1 stk. Cleverbag (affaldsposer), 1 stk. allround kniv, 1 stk. 3-i-1 lommelygte, 2 stk. knæklys, 2 stk. stålkrus og bogen “spiselige vilde planter”.

Derudover er der fire spændende adventspræmier at vinde: Powerbank fra Ph-outdoor, fra Juniorgrej har vi både en juniorfiskestang og en langbue, samt en fin bålgryde fra Linaa.

Hver dag indtil den 24 dec er der også mange andre fine kalendergaver, mugs, fugleplakater, kniv, halsedisse, taske, lanterner og woodstoves.

Maja og Maiken har lavet en lille teaser som allerede er kommet på vores facebook side, den skulle du tage at se med det samme og husk at følge vores facebookside så du automatisk ser de næste film!

Teaser: "Oplev Naturen"-julekalender

Så er det på lørdag vi sender første afsnit af vores julekalender 🙂 Her får vi en kort præsentation af Maiken og Maja

Slået op af Natur & Ungdom i Tirsdag den 27. november 2018

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.