Natur & Ungdom Sydsjælland

Er du vild med at opleve naturen og nyder du at fortælle om dine naturoplevelser til andre?
I Natur & Ungdom Sydsjælland (tidligere Næstved Naturklub) er der plads til alle! Medlemmerne kommer fra vidt forskellige baggrunde, faggrupper og ikke mindst aldersgrupper.

Medlemmernes interesser tæller bl.a. insekter, astronomi, ornitologi, lejrliv, kano/kajak, naturfotografering, naturpædagogik, camping, lystfiskeri, geologi, knivbygning og meget mere. Alle har dog det tilfælles, at de elsker natur og ønsker at dele oplevelsen med andre.

Natur & Ungdom Sydsjælland arbejder ud fra Næstved Kommune, men vil i en vis udstrækning også sprede naturoplevelser og aktiviteter ud over resten af Sydsjælland og øerne. Indbyggere i andre kommuner end Næstved Kommune, er selvfølgelig meget velkomne i naturklubben. Medlemmerne repræsenterer allerede en bred vifte af kommuner i området.

Flere af medlemmerne har desuden gennemført, eller er i gang med Natur & Ungdoms Ildfugleuddannelse (naturformidler). Som udlært Ildfugl får man kompetencer og erfaring med naturformidling til børn, og det kommer især deltagerne til vores arrangementer til gode.

Eller ønsker du, at dine børn skal have en sund hobby med gode oplevelser ude i naturen – så overvej at blive medlem af Natur & Ungdom Sydsjælland.

Om tanken med Natur & Ungdom Sydsjælland fortæller Lars W. Christoffersen, der er initiativtager til naturklubben: »Vi vil skabe et rum, hvor børnefamilier og andre med interesse i naturbevarelse kan beskæftige sig med vigtigheden i at give børn og unge et godt kendskab til naturen. Vi ønsker igennem sociale netværk og friluftaktiviteter at få børn og unge med ud i naturen, så de kan blive bevidste om, at man skal passe på den«.


Kontakt N&U Sydsjælland

Lars Walsted Christoffersen
23299063
lars.walsted@gmail.com


Næste aktivitet

Herunder ses lokalafdelingens næste aktivitet. Tryk på ‘se mere’ nederst for at se flere.

Lokalafdelingen har ingen planlagte aktiviteter i kalenderen

se tidligere begivenheder her

Lokalafdelingens Facebookside

Følg lokalafdelignen på Facebook – her


Indlæg og artikler

Lokalafdelingens seneste indlæg og artikler.

Del denne side