Natur & Ungdom Randers - Naturliv for småbørnsfamilier

Hvem er vi ?
Natur & Ungdom i Randers er lokalafdeling af den landsdækkende Børne- og ungdomsorganisation. Vi interesserer os for natur og friluftsliv på tværs af generationer. Vi er upolitiske, og uden opkobling på religion, uniform, aldersinddeling eller faste mødedage. Målet er at lære børn og unge at forholde sig til naturen omkring den, forstå den – og derigennem præge dem til at tage ansvar for miljøet når de bliver ældre.

Hvad laver vi ?
Natur & Ungdom Randers laver naturaktiviteter for børnefamilier, vi forsøger at lave brede aktiviteter som kan tilpasses sværhedsgrad alt efter alder og motorik., vi afholder 1-2 gratis arrangementer pr måned.

Vi tager ud og undersøger naturen, går på opdagelse, får jord mellem fingrene og vand i gummistøvlerne. Vores arrangementer følger oftest naturens gang, så aktiviteterne er tilpasset efter hvad naturen har at tilbyde os , det kan fx være en lysfest i vinterens mørke kulde, blomstertegninger og kranse om foråret, opdagelsestur i vandhullerne om sommeren, og varm suppe og kastaniedyr om efteråret.

Vi er meget åbne for nye input og ros/kritik fra deltagende eller frivillige til vores arrangementer.

Hvor holder vi til ?
Vores adresse og base er på Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, 8920 Randers Nv. Derudover laver vi mange aktiviteter rundt omkring i Randers, hovedsageligt i nordbyen hvor vi benytter os af nordre fælleds faciliteter i og omkring Bistaden ( Naturlegepldas og bålhytte ved Garnisionsvej) og Myretuen ( for enden af Gamle Jennumvej, 8930 Randers NØ ). Vi deltager ofte i større fælles arrangementer hvor vi samarbejder med andre foreninger, det kan fx være i Børnekulturugen (efterårsferien) eller på Naturens dag.

Hvor holder vi arrangementer?
Natur & Ungdom afholder 1-2 arrangementer pr måned. Det er altid gratis at deltage. Vi har ikke et fast mødested/-lokale, men flytter aktiviteterne rundt fra gang til gang. Som medlem er man ikke forpligtet til at deltage i alle aktiviteter, men kan komme til dem man har lyst til – man skal altså ikke nødvendigvis komme hver gang for at kunne være med.

I kan like os på Facebook og blive løbende opdateret på vores næste aktiviteter


Kontakt N&U Randers

Nanna Fogh Bing
40565340
nannafb@hotmail.com

Næste aktivitet

Herunder ses lokalafdelingens næste aktivitet. Tryk på ‘se mere’ nederst for at se flere.

Lokalafdelingen har ingen planlagte aktiviteter i kalenderen

se tidligere begivenheder her


Lokalafdelingens Facebookside

Følg lokalafdelingen på Facebook – her


Indlæg og artikler

Lokalafdelingens seneste indlæg og artikler.

Del denne side