Natur & Ungdom Albertslund

Nattergalene

Nattergalene er en lokalafdeling i landsforeningen Natur & Ungdom.

Vi laver ture for både familier, børn og de unge. Der er plads til alle og alle kan være med til at arrangere en tur eller et arrangement, kun fantasien sætter grænser, bare det har noget med natur og udeliv at gøre

Albertslund afdelingen laver aktiviteter over det meste af Sjælland, men har hovedsæde i Albertslund på Langagergård, hvor vi har et lokale og deler materiale og faciliteter med en masse spejdere.

Vil du gerne mere ud i naturen, men ved ikke helt hvordan eller får du bare ikke gjort noget ved det, så meld dig ind i foreningen Natur og Ungdom. Her bliver der arrangeret ture og aktiviteter med centrum i naturoplevelser – hvor alle kan være med.

I Albertslund tager vi f.eks. på fugleudflugter, laver mad over bål, ser på svampe, insekter, fugle planter, vi føler og mærker på naturen, og vi bruger naturens materialer til at lave billeder, juledekorationer, gaver mv. Vi arrangerer gåture i skovene og får inspirerende undervisning af natur og ungdoms naturvejledere. Vi hygger os og lærer samtidigt – og får masser af frisk luft.


Kontakt N&U Albertslund

Katrine Sarah-Louise Selmer Søbye
22149478
katrine_sobye@hotmail.com


Næste aktivitet

Herunder ses lokalafdelingens næste aktivitet. Tryk på ‘se mere’ nederst for at se flere.

Lokalafdelingen har ingen planlagte aktiviteter i kalenderen

se tidligere begivenheder her


Lokalafdelingens Facebookside

Følg lokalafdelingen på Facebook – her

Indlæg og artikler

Lokalafdelingens seneste indlæg og artikler.

Del denne side