[wpgmza id=”4″]
 

Lokalafdelingerne

Natur & Ungdom har lokalafdelinger i alle landets 5 regioner. Du kan læse mere om de enkelte lokalafdelinger ved at klikke på deres “nål” i kortet, eller ved finde dem på listen nederst på siden.

I lokalafdelingerne kan du møde andre naturinteresserede, hvad enten det er børn, unge eller familier. Det er her, de aktive mødes og drager ud i naturen og laver forskellige aktiviteter sammen. I lokalafdelingerne er der plads til alle, og du kan selv være med til at præge, hvad lokalafdelingen skal lave. Fælles for alle er, at det drejer sig om at lave aktiviteter, der giver positive naturoplevelser, viden og et godt sammenhold.

Alle lokalafdelinger hører til i et specifikt geografisk område eller i en by, men det er dog ikke sikkert, at alle aktiviteter dermed bliver afholdt i lokalområdet. Nogle lokalafdelinger gør meget ud af at tage på længere ture en eller flere gange om året på jagt efter helt særlige naturoplevelser på nye steder. Derfor er det godt at orientere sig i den enkelte lokalafdelings program.