Lav din egen kniv

Jens Buch Johansen lejre og aktiviteter Leave a Comment

”Hvor sejt! Du har lavet din egen kniv!” Den kommentar kan du se frem til at høre ved at melde dig til Natur & Ungdoms knivkursus fredag 26. april til søndag 28. april på foreningens kursuscenter på Klostermølle ved Gl. Rye.

Kursusleder er Steen Jensen, som anslår at have været med til at fremstille cirka 300 knive på sine tidligere knivkurser.
”På kurset kan deltagere fra 12 år og opefter at få et indblik i knivmagernes verden. Du får mulighed for at udforme og designe din egen kniv med tilhørende skede,” siger Steen Jensen.

Kurset henvender sig til deltagere, der ikke før, eller kun én gang, har lavet sin egen kniv.
”Jeg forventer, at alle kan nå at blive helt færdige på kurset eller nå så langt, at man kan gøre det sidste hjemme,” tilføjer Steen Jensen.

Han henviser til www.hanghoi.dk og www.danfauna.dk – ’Sløjd & værksted – ’Knivfremstilling’ som inspiration til valg af klinge og træ til skæfte.

Weekendopholdet inklusive alle måltider og overnatning på Klostermølle koster 350 kr. for medlemmer af Natur & Ungdom og 550 kr. for ikke-medlemmer.
Dertil kommer udgifter til materialer til kniven. En klinge koster fra 25 kr. til 1.000 kr., mens træ til skæftet koster mellem 15 kr. og 400 kr. Kontakt og tilmelding: Steen Jensen, mail g@mmelnok.dk, telefon 2182 2142.

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.