Kommunal ros til N&U

Jens Buch Johansen Albertslund, Presseklip Leave a Comment

Natur & Ungdom Albertslunds bidrag til Albertslund Kommunes katalog om natur- og udeoplevelser vækker glæde hos kommunens miljøkoordinator Niels Ringlebjerg Jensen.

”Jeg vil gerne fremhæve Natur & Ungdom i de mest positive vendinger i forbindelse med udarbejdelsen af vores katalog,” siger han og fortsætter:

”N&U Albertslund ved Katrine Søbye har i allerhøjeste grad bidraget til, at kataloget blev så mangfoldigt. Kort inden vi gik ind i layoutfasen, havde jeg ca. 50 steder tegnet ind på kortet eller beskrevet i kataloget. Så holdt jeg møde med Katrine Søbye, og Poul Evald fra DN Albertslund, hvilket alene resulterede i yderligere 60 steder.”

Kataloget med natur- og udeoplevelser henvender sig til Albertslund Kommunes daginstitutioner. En evaluering viste, at cirka 20 procent af daginstitutionerne har brugt kataloget.
”Til gengæld har alle dem som har brug materialet sagt, at det har givet bedre understøttelse af pædagogiske natur- og udendørsaktiviteter end normalt,” påpeger Niels Ringlebjerg Jensen.
Se kataloget her

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.