Hold bæredygtig jul med Natur & Ungdom🎄

praktikant Bynatur, Ikke kategoriseret, Landsforeningen Leave a Comment

Kom til stort julearrangement 18.-19. november i hjertet af Aarhus, når Natur & Ungdom i samarbejde med Folkestedet byder på julehygge, naturaktiviteter, kreative workshops, livemusik og meget mere!

Natur & Ungdom ønsker, at endnu flere børn, unge og familier skal opleve, hvor spændende og dyrebar naturen er! Derfor vil vi lave et brag af et kreativt julearrangement i Aarhus med fokus på natur og bæredygtighed.

Arrangementet foregår udendørs i Ceres-parken på Folkestedets arealer, Carl Blochs Gade 28 i Aarhus C både lørdag og søndag fra kl 11.00-16.00.

Der er gratis entré og alle medlemmer af Natur & Ungdom får 5 aktivitetsbilletter. Medlemskab til kampagnepris kan købes ved indgangen. For kun 75 kr. for børn og studerende og 100 kr. for voksne, får du et medlemskab af Natur & Ungdom samt 5 aktivitetsbilletter som du valgfrit kan bruge i 5 forskellige julevæksteder – du får altså MASSER for pengene! 😃

Hele weekenden byder Natur & Ungdom på forskellige sjove og hyggelige lege og naturaktiviteter. Vi leger og er kreative med naturmaterialer, spiser bålmad og meget mere.

Vil du udfolde dine kreative evner, kan du for eksempel lave:

  • Flotte adventskranse og juledekorationer.
  • Julepynt som fx snittede nisser og trolde.
  • Julegaver som fx træ- og gevirsmykker.
  • Fuglemad

Er du sulten? Så kom og få en smag på naturen når vi serverer grillede juleinsektsnacks. Er du ikke helt mæt, kan du hygge dig med at lave pandekager over bål.

Bliver det lidt for koldt, kan du gå ind på Folkestedet, hvor der lørdag er ”Designmarked” og livemusik fra Aarhus Jazz Orchestra, mens der søndag er julemarked med julemand, juletræ og “Jule-krea” arrangeret af Aarhus Børneskole.

Kom og deltag i en hyggelig og oplevelsesrig dag for hele familien.

Vi glæder os til at ser jer!

Hold øje med facebook, som opdateres med nyheder omkring julearrangementet! 

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.