Hold bæredygtig jul med Natur & Ungdom🎄

praktikant Bynatur, Ikke kategoriseret, Landsforeningen 0 Comments

Kom til kæmpe julearrangement 18.-19. november i hjertet af Aarhus, når Natur & Ungdom i samarbejde med Folkestedet byder på julehygge, naturaktiviteter, kreative workshops, livemusik og meget mere!

Natur & Ungdom ønsker, at endnu flere børn, unge og familier skal opleve, hvor spændende og dyrebar naturen er! Derfor vil vi lave et brag af et kreativt julearrangement i Aarhus i slut november med fokus på natur og bæredygtighed.

Der er gratis entré og alle medlemmer af Natur & Ungdom får 5 aktivitetsbilletter. Medlemskab til kampagnepris kan købes ved indgangen.

Hele weekenden byder Natur & Ungdom på forskellige sjove og hyggelige lege og naturaktiviteter. Vi spiller naturbingo, fortæller historier, leger og er kreative med naturmaterialer.

Vil du udfolde dine kreative evner, kan du for eksempellave:

  • Flotte adventskranse og juledekorationer.
  • Julepynt som fx snittede nisser og trolde.
  • Julegaver som fx træ- og gevirsmykker.
  • Kokosskaller med fuglemad og fuglebure.

Er du sulten? Så kom og få en smag på naturen når vi serverer grillede juleinsektsnacks og slik. Er du ikke helt mæt, kan du hygge dig med at lave pandekager over bål.

Bliver det lidt for koldt, kan du gå ind på Folkestedet, hvor der om lørdagen er ”designmarked” og livemusik fra Aarhus Jazz Orchestra, mens der om søndagen er julemarked med julemand, juletræ og “Jule-krea” arrangeret af Aarhus Børneskole.

Kom og deltag i en hyggelig og oplevelsesrig dag for hele familien.

 

Vi glæder os til at ser jer!

Hold øje med facebook som vi opdaterer med nyheder omkring julearrangementet!

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *