Juleåbent på Klostermølle var igen en succes

praktikant Ikke kategoriseret, Landsforeningen, lejre og aktiviteter Leave a Comment

For 7. år i træk åbnede Natur & Ungdoms lejr- og naturskole dørene op for hyggelige natur- og juleaktiviteter. Der kom cirka 250 besøgende og der var liv og glade dage både ude på den åbne plads og inde i naturskolen og lejrskolen.

I lejrskolen blev der lavet de sidste juledekorationer med naturmaterialer og i pejsestuen blev der serveret æbleskiver, gløgg, kaffe og saft i rå mængder! Nede i naturskolen var der stor koncentration fra de, der lavede gevir- og træsmykker til halskæder, armbånd og nøgleringe.

Vejret var dejligt – frostklart og vindstille. Det var derfor oplagt med nogle gåture i området og særligt nisseturen, guidet af Jan Kjærgaard fra Naturstyrelsen var en succes.

Jan Kjærgaard havde også taget sin klappeged Olga med, som skabte stor forundring og fornøjelse blandt de besøgende og frivillige. Den nød opmærksomheden, varmen ved bålfadende og pyntegrannet i infoboden som den flere gange var henne og hive ned fra bordene!

Udenfor kunne man snitte nisser, knive og skeer, lave træperler og fuglekugler og tilberede bålbrød og spise vildtgryde til. Derudover stod Dansk Naturfredningsforening igen i år klar med materialer til fuglekasser, som også var meget velbesøgt. Jægerforbundet var også igen med, med masser af vildt der blev vist frem og parteret så kødet kunne laves til hakkebøffer på bålet.

 

TV2 Østjylland kom desuden og lavede et lille indslag om dagen og hvorfor det er så dejligt med oplevelser udenfor – selv i den kolde tid. Se indslaget – her.

Vi vil gerne sige mange tak til vores samarbejdspartnere og frivillige for en dejlig dag og tak til alle jer besøgende for at gøre dagen ekstra hyggelig! Vi håber at se jer igen til næste år.

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.