Ansøgning til ildfugleuddannelsen

Hvordan kommer jeg med?

Forudsætningen for at deltage i kursusrækken er, at du skal optages!

Derfor skal du skrive en kort ansøgning, hvor du fortæller, hvorfor du gerne vil være ildfugl. Et ildfuglehold bliver styrket af, at kursisterne har forskellig baggrund, så fortæl lidt om, hvad du er interesseret i, og hvad du bruger din tid på til daglig, så vi får et billede af, hvad du kan bidrage med. Send din ansøgning til: naturvejleder@nogu.dk. Du vil modtage en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

Deadline for ansøgning til Ildfuglehold 15 er 1. februar 2018. Svar om optagelse gives senest 20/2.

Hvad koster det?

Hvert af de 5 kursusmoduler koster 1.000 kr. Hvis du inden kursusstart betaler kurserne samlet, får du 500 kr i rabat. Du betaler således 4.500 kr. Hvis du ønsker at betale kurserne et ad gangen, skal du betale umiddelbart inden hvert kursus.

Hvis du ikke er medlem af Natur & Ungdom, skal du meldes ind inden det første kursus. Et personligt medlemskab koster 150 kr. Har du familie får du rabat, så de kun koster 75 kr. pr. person (dog maksimalt 375 kr. i alt). Disse priser forudsætter tilmelding til betalingsservice; ellers tillægges 35 kr. i faktureringsgebyr. Hvis du er aktiv i en forening, spejderorganisation eller andet, kan der være mulighed for at søge om tilskud til uddannelsen hos din bopælskommune.

Kursusprisen dækker kost, logi og materialer, der indgår i kurset. I kursusprisen indgår en Ildfugle t-shirt.

Kursusweekends:
Kursus 1: 9.-11. marts 2018
Kursus 2: 15.-17. juni 2018
Kursus 3: 31 august – 2. september 2018 (friluftsweekend)
Kursus 4: 2.-4. november 2018
Kursus 5: 11.-13. januar 2019

Fra Ry station er der 10 km. til Natur & Ungdoms kursusejendom Klostermølle. Natur & Ungdom hjælper gerne med til at koordinere fællestransport, for at minimere rejseudgifterne for den enkelte.

Natur & Ungdom ønsker at holde prisen for Ildfugleuddannelsen lav. Vi forventer til gengæld noget af det dyrebareste du råder over – dit engagement og din tid!

Det lyder muligvis banalt, men når du er optaget ildfugl-kursist på holdet, så regner vi med dig! Vi regner med, at du deltager aktivt og engageret i kursusweekenderne, deltager aktivt i uddannelsen ved at lægge et stykke arbejde i dine projekter imellem kurserne og engagerer dig i det årlige Ildfugletræf og andet, der kan være relevant for dig og dit videre arbejde som Ildfugl.

Tilbage til Ildfugleuddannelsens hovedside