Ildfugleprojekter

De fire projekter, der ligger mellem de enkelte kurser, er din garanti som kommende ildfugl for at få afprøvet og arbejdet med dine nye ideer og redskaber fra de enkelte kurser.

Projektet skal afleveres to uger før næstkommende kursus, hvor man vil modtage feedback og input fra kursuslederne og de andre kursister efter at man kort har fremlagt mundtligt. Projekterne er, ligesom kurserne, alle obligatoriske og et vigtigt element for at man kan gennemføre ildfugleuddannelsen og få det fulde udbytte.

Projekters udformning

Et projekt kan være meget varierende af indhold og størrelse, da man selv skal definere, hvad man gerne vil arbejde med. Eksempler på projekter kunne være forskellige kombinationer af følgende: Udarbejdning af en pressemeddelelse(tænkt eller reel), arrangering og udførelse af lejr/aktivitet/arrangement, udarbejdelse af oplæg til lejr/aktivitet/arrangement, opstarte en naturklub, skrive en artikel til Natur & Ungdoms blad ”NATUR”, opfinde en leg i naturen og meget mere…

Kun din fantasi og kreativitet sætter grænser for mulighederne. Du kan arbejde både individuelt og i grupper med projekterne. Der vil følge mere information om projekterne, når du starter på kurset.

Eksempler på Ildfugleprojekter