Hverve- / PR-materiale

Natur & Ungdom søger kursister til naturformidlerkurset Ildfugleuddannelsen

Vil du styrke interessen for naturen omkring dig? Så hjælp Natur & Ungdom ved at sprede budskabet om, at Natur & Ungdom har åbnet for tilmelding til Ildfugleuddannelsen, landsforeningens kursus i naturformidling.

Ansøgningsfristen til kurset er den 1. februar. Mere uddybende omtale af uddannelsen findes på hjemmesiden www.nogu.dk/ildfugl

Send denne mail videre til dit netværk, skoler og institutioner samt personer, der er vilde med friluftsliv og feltbiologi og brænder efter at tage børn og unge med ud i naturen og åbne deres øjne for glæder og oplevelser i det grønne.

Vedhæftet finder du to pdf’er – en plakat samt en firesidet A5-folder – som fortæller om Ildfugleuddannelsen. Du vil gøre os en stor tjeneste ved at printe de vedhæftede materialer – for plakatens vedkommende i A3- og/eller i A4-format – og hænge plakaterne op og omdele folderne på skoler og institutioner samt hos lokale handlende.

Foretrækker du, at vi sender dig en stak plakater og foldere, er du meget velkommen til at kontakte Natur og Ungdoms sekretariat på Klostermølle ved Gl. Ry. Ring til 35245600 eller send en mail til nogu@nogu.dk. Så sender vi dig det ønskede.

Det vil være en stor hjælp, hvis du vil maile til nogu@nogu.dk og give besked om, hvor du har hængt plakaterne op og omdelt folderne.

På forhånd stor tak for håndsrækningen.

Materialer

plakat

Plakat “Bliv Ildfugl” (A3/A4)

folder

Folder om Ildfugleuddannelsen (A4 dobbeltsidet)

Tilbage til Ildfugleuddannelsens hovedside