Giv en klasse en enestående NATUROPLEVELSE i julegave!

Sine Hulegaard Mikkelsen lejre og aktiviteter, Skoletjeneste Leave a Comment

Er du forælder eller lærer? Og vil du gerne give dit barn eller hele klassen en spændende dag i det grønne, så læs med her!

Natur & Ungdom kører til og med 10. december et SUPERTILBUD, hvor du kan give dit barns klasse en uforglemmelig naturoplevelse i foråret på Klostermølle ved Mossø.

Vælg mellem 3 spændende temadage:

Den store insektdag på Klostermølle

En temadag der henvender sig til børn i børnehaveklasse – 3. klasse. Her vil vi gå på opdagelse i naturen og finde de mange spændende, sjove og fascinerende insekter, der er overalt hvor vi færde. Hvor mange forskellige Krible Krable Dyr kan vi mon finde?

Nak & Æd – en dag med natur- og jagtformidling

En temadag for ungerne i 4.-9.klasse. Dagen omhandler jagtformer, naturforståelse, bålmad og I får mulighed for selv at prøve forskellige jagtformer, tilberede dyr på bålet og arbejde med forskellige materialer og opgaver, der relaterer sig til temaet.

Grøn sløjd – en dag med bålhygge og snitterier

Dagen henvender sig primært til børn i 4-6.klasse. Vi skal bruge dagen på at arbejde med ”grøn sløjd” og snitte figurer, fugle, redskaber eller legetøj i frisk træ. Vi arbejder med forskelligt skærende værktøj, snitteteknikker, og naturligvis foregår det med bålet som hyggeligt midtpunkt.

Hvor og hvornår?

Fælles for de 3 temadage er, at de afvikles på Klostermølle (Klostermøllevej 48A, 8660 Skanderborg) i tidsrummet kl.10.00-1300. Datoer koordineres i en tættere dialog med de tilmeldte grupper.

Hvordan tilmelder jeg en skoleklasse?

Temadagene er for alle skoleklasser, der indmeldes i Natur & Ungdom senest d. 10. december. Indmeldelse og tilmelding til arrangementerne koster netop nu kun 75 kr. pr. barn! (forældrenes betaling af det eneklte barns medlemskab skal være på foreningens konto senest den 15. december).

Er du forælder eller skolelærer og synes det lyder interessant, kan du ringe på 3120 5600 eller skrive til nogu@nogu.dk for tilmelding eller yderligere information.

Bemærk! Ovenstående tilbud kan benyttes som led i en bookning af lejrskolen med overnatning, eller benyttes som enkeltstående arrangementer.

For spørgsmål vedr. temadagene eller naturvejledning/arrangementer i øvrigt kontakt Naturvejleder Peter Laurents på tlf. 3120 5601 eller mail: naturvejleder@nogu.dk

Del artiklen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.