Frem med lup, net og nysgerrigheden

Jens Buch Johansen Leder Leave a Comment

To nye N&U-lokalafdelinger, sommerlejr, N&U-stand på Landsskuet i Herning for femte år i træk og to succesfulde projekter. Trods sommervarmen er der knald på hos N&U.

Sommeren står for døren, og naturen sprudler med fornyet energi, der giver varme, lyst og lys til at nyde det danske land i fulde drag fra skov til kyst. Det er tid til at finde lupper, net, shorts og nysgerrigheden frem fra dragkisten og tage ud i den fantastiske blå og grønne natur.
Vi har haft et par fantastiske kurser i projektet ”Skab din egen platform”, hvor to hold engagerede unge og naturnørdede mennesker fik fif og værktøjer til at gribe naturen og naturformidlingen an.

Det har været en positiv og succesfuld oplevelse at være med til at lede dem videre, og jeg håber på og glæder mig meget til at se og møde dem igen ude i foreningens kroge og hjørner. Forhåbentlig vil I også få glæden af at møde dem derude.
Ligeledes er det med smilehullerne fremme, at vi kan glæde os over, at der bliver pustet liv i to nye N&U-lokalafdelinger; en ved Natur & Ungdoms hovedkvarter ved Mossø og en i Silkeborg, hvor endnu en lokalforening gør klar til at tage imod både foreningens medlemmer og andre naturinteresserede.

Der er heller ikke længe til, at årets sommerlejr 24.-29. juli indbyder store og små sjæle til en uge med fokus på det liv, der er lige uden for vores dør. Som en ekstra bonus for sommerlejren tegner der sig allerede et billede af opbakning fra ”Skab din egen platform”, som har budt ind med hjælp til afholdelse af lejren fra nogle af de nyuddannede formidler-aspiranter.
Ligeledes bliver Natur & Ungdom for femte år i træk synlig på Landsskuet i Herning 30. juni-2. juli, hvor et hold N&U’ere byder ind med en oase af liv, bålmad, fortællinger og vandhulsundersøgelser midt mellem præmietyre, traktorer og mejetærskere. Husk at kikke forbi foreningens stand, hvor børneaktiviteter, viden og grønne smil er et hit hos forældre og børn, som trænger til et hvil, man kan blive klogere af.

Jeg ønsker alt vel til jer og jeg råder jer til at gøre brug af sommerens mange muligheder for at komme ud og opleve naturen gennem det åbne sinds briller. Vi ses ude i det blå med grønne gummistøvler på. God sommer.

Thomas Johansen, landsformand for Natur & Ungdom

Thomas Johansen,
landsformand for Natur & Ungdom

[/columnize]

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.