Ny medlemskampagne! Vær med til at sprede budskabet

Sine Hulegaard Mikkelsen Landsforeningen Leave a Comment

Måske du allerede har opdaget, at der er igangsat en ny medlemskampagne på hjemmesiden og facebook. Her kan du læse lidt mere om indsatserne, og hvordan du kan bruge dem i dit lokalområde.

Efterårets medlemskampagne er skudt i gang!

Med sloganet Natur & Ungdom’ens mødested, sætter Natur & Ungdom fokus på de mange fordele, der er ved at benytte foreningen som et naturligt mødested, hvor naturen opleves på en hyggelig, anderledes og lærerig måde for børn, unge og familier.

Kampagneprisen lyder lige nu på 100 kr. for et års medlemskab og oveni købet får alle nye medlemmer en af 5 flotte gaver:

Sammen med kampagnen er der udviklet en hyggelige kampagnevideo med billeder fra vores aktiviteter det forgangne år. SE VIDOEN HER!

HVAD KAN DU GØRE?

Brug kampagnen og spred budskabet. Vi håber, at du har lyst til at viderebringe dette tilbud til børn, unge og familier i dit lokalområde og netværk. Du kan gøre flere ting:

  • Del opslaget på facebook.
  • Hæng plakater op i institutioner/naturcenter/supermarkeder eller lignende.
  • Prik eller videresend tilbuddet til personer I dit eget netværk, som kan være interesseret I at blive medlem. Et medlemskab og en af gaverne vil måske være en oplagt kalender- eller adventsgave til børn.

Køb medlemskab i Natur & Ungdom

 

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.