Bliv en del af Natur & Ungdoms nye formidlerklub i Aarhus!

Sine Hulegaard Mikkelsen Århus, Landsforeningen, lejre og aktiviteter Leave a Comment

Mangler du et afbræk fra studiebøgerne? Søger du et fællesskab med naturen som mødested? Og vil du gerne booste dit CV gennem kurser, der forbedrer dine pædagogiske, faglige og formidlingskompetencer? Så er Natur & Ungdoms formidlerklub noget for dig!

 

Hvad er Natur & Ungdoms Formidlerklub?

Natur & Ungdoms Formidlerklub er et nyt socialt fællesskab i Aarhus, hvor unge naturinteresserede kan mødes og dele deres interesse, erfaringer og viden omkring natur og naturformidling. Klubben er for alle, men henvender sig primært til naturfagsstuderende på lærer- og pædagogseminariet, biologistuderende og andre studerende, der har interesse for natur og naturformidling.

Formålet med klubben er at:

  • Få et stærkt socialt fællesskab med naturen som mødested – med grobund for varige venskaber og netværksrelationer.
  • Skærpe dine faglige-, formidlings- og pædagogiske kompetencer.
  • Inspirere og lære af hinandens erfaringer og viden om natur og naturformidling.

I klubben skiftes I til at inspirere og dele jeres viden med hinanden, og du får mulighed for at få feedback på dine ’formidlerskills’. Ved at skiftes til at arrangere klubbens aktiviteter, får du prøvet kræfter med at planlægge og formidle emner du både ved rigtig meget om, men også at udfordre dig selv inden for emner, du ønsker at vide mere om. Eksempler på emner kunne være: ”Spiselige planter og svampe i naturen”, ”Undervandsundersøgelser”, ”Sjov i skoven” eller noget helt andet.

Deltag i kurser, der styrker dine kompetencer!

Som en del af klubben får du adgang til Natur & Ungdoms kurser. Her kan du få redskaber og værktøjer til, hvordan du bliver en endnu bedre naturmidler samt generel inspiration til, hvordan du afholder spændende og lærerige aktiviteter i naturen. Som medlem af klubben og deltager i foreningens kurser kan du styrke dine kompetencer og booste dit CV.

Formidlerweekend på Klostermølle

Som startskud til formidlerklubberne inviterer vi dig til en eksklusiv formidlerweekend med inspirerende workshops og aktiviteter. Natur & Ungdoms erfarne naturformidlere giver desuden en smagsprøve på et eller flere af de kurser, vi udbyder til medlemmer af formidlerklubben i 2018. Mere info om weekenden følger.

Medlemskab

For at blive en del af klubben, skal du være medlem af Landsforeningen Natur & Ungdom. Et års medlemskab koster normalt 150,-. Men er du hurtig, får du lige nu medlemskabet sammen med en medlemsgave for kun 100,-. Læs mere på http://nogu.dk/bliv-medlem/.

Fanger dette din interesse og har givet dig lyst til at være med! Er du interesseret, så kontakt Sine Mikkelsen på sine@nogu.dk.

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.