Aktivitetskort til småbørnsfamilier

Sine Hulegaard Mikkelsen Projekter Leave a Comment

Skal vi kigge i kortene? Det spørgsmål kan deltagerne i projektet ’Naturliv for småbørnsfamilier’ nu stille hinanden. N&U, som står bag projektet sammen KFUM-Spejderne og Ungdommens Røde Kors, har nemlig fået produceret 53 aktivitetskort med forslag til aktiviteter i det grønne.
”Kortene er sendt til de første netværk, der er etableret i forbindelse med projektet, i Aalborg, Randers, Herning og Nørrebro i København,” oplyser projektmedarbejder Sine Hulegaard Mikkelsen, N&U.
De 53 kort er udvalgt på baggrund af 150 ideer, der opstod på to N&U-workshops med ildfuglekursister og andre naturinteresserede frivillige.
”Deres iderigdom, viden om målgruppen og store naturforståelse har været en kæmpe hjælp i udarbejdelsen af aktivitetssamlingen,” siger Sine Hulegaard Mikkelsen.
Kortene indeholder aktiviteter alle fire årstider, så de kan bruges året rundt. Nogle af kortene er temakort, som indeholder flere små aktiviteter under samme tema. Eksempelvis er der temakort om ’Æg’ og ’Kastanjer’. Cirka halvdelen er forsynet med illustrationer, der er i stil med projektets øvrige logoer, er tegnet af en dygtig illustrator.
Sammen med kortene har netværkene i ’Naturliv for småbørnsfamilier’ modtaget grejkasser, der supplerer aktiviteterne. En grejkasse indeholder bl.a. et bålfad, net, akvarier, sorteringsbakker, tovejs-lupper og krus.

Find aktivitetskortene her: https://issuu.com/kfum-spejderne/docs/aktivitetskort_190x135_low_8620b7ce1df31d

Læs mere om projektet Naturliv for småbørnsfamilier her: naturlivforsmåbørnsfamilier.dk

Redaktionen

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.