Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Små Naturnørder – på weekendtur med forældrene!

25. maj 2018 @ 19:00 - 27. maj 2018 @ 19:00

400kr.

For dig som bare gerne vil være i naturen med dine børn eller børnebørn.

Kursusbeskrivelse:
Små Naturnørder er et kursus/aktivitet vi før har afviklet på Klostermølle. Det har haft en pause, men er nu vågnet af sin dvale. Det henvender sig til deltager fra 0 til 5 år ifølge søskende, og mindst 1 forældre, der har tidligere været god deltagelse af bedsteforældre med børnebørn.
Vi mødes på Klostermølle fredag, hvor du er velkommen til at komme fra kl. 17, forplejning denne dag er dog noget du selv står for, det officielle program starter først kl. 19. Vi slutter søndag eftermiddag ca. kl. 15, når vi har ryddet op og gjort rent efter os selv.

Og hvad skal vi så lave? Ja se det er så lige det.
Selve området omkring Klostermølle, byder på masser af spændende natur. Så det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen for hvad vi skal lave. Men alt hvad vi laver, bliver på de smås præmisser og deres formående, som bestemmer. Det er jo Små Naturnørder. Dog har jeg en masse spændende, sjove og hyggelige naturaktiviteter i tankerne, og da det jo ikke er første gang, ja så skal tiden nok løbe stærkt.
Der vil for dem der har brug for det, små som gamle, være tid til en lur midt på dagen, og selvfølgelig vil der være lidt ”snaks” både formiddag som eftermiddag.
Forplejningen på kurset skal vi selv sørge for, dvs. vi laver selv mad og rydder op derefter. Da jeg ikke selv er den store madkunster, vil jeg godt ha lidt hjælp til indkøb fredag eftermiddag. Så har du lyst til at hjælpe med dette eller andet, så kontakt mig endelig 🙂
Hvis vejret er til det, kan noget af maden laves på bålet., om ikke andet så skal vi lave lidt snacks på det.

Beskrivelsen af instruktøren:
Kursusleder er Steen Jensen, Steen er mangeårige medlem af Natur & Ungdom og har også i en periode arbejdet i sekretariatet. Når han ellers har fri fra sit arbejde på Moesgård Museum tager han gerne rundt og snitte med både børn og voksne, derfor går han også under navnet Snittesteen. Han har tidligere med stor succes lavet Små Naturnørder og glæder sig meget til at være sammen med en masse glade børn og deres forældre eller bedsteforældre.

Små naturnørder

Dato og tid:
25 maj kl. 19:00 – 27 maj kl. 15:00.

Deltagerkrav:
Ingen, udover medlemskab af Natur & Ungdom.

Deltagerantal:
Min. 10 og maks 25.

Instruktør og hjælper:
Steen Jensen

Tilmelding:
Skulle der være spørgsmål eller tilmeldinger:
Så skriv g@mmelnok.dk eller ring 21822142

Pris:
400 kr. for voksne og 200 kr. for børn under 15 år.*
Pris er incl. overnatning på Klostermølle og forplejning.
+ 150,-kr for ikke-medlemmer.*

*De ekstra 150 kr som ikkemedlem går udelukkende til et medlemskab af Natur & Ungdom , hvilket udover 4 årlige medlemsblade også giver adgang til en masse fede kurser, aktiviteter og naturnetværk!!

Detaljer

Start:
25. maj 2018 @ 19:00
Slut:
27. maj 2018 @ 19:00
Pris:
400kr.
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , , , , ,

Sted

Klostermølle Naturcenter
Klostermøllevej 48A
Skanderborg, 8660
+ Google Map

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.