Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Knivbyggekursus for nybegyndere

20. april 2018 @ 18:00 - 22. april 2018 @ 14:00

475kr.

Kursusbeskrivelse:
”Hvor sejt! Du har lavet din egen kniv! ” Den kommentar kan du se frem til at høre ved at melde dig til Natur & Ungdoms knivkursus på foreningens kursuscenter på Klostermølle ved Gl. Rye.
På kurset kan deltagere fra ca. 12 år og opefter få et indblik i knivmagernes store verden. Du får mulighed for at udforme og designe din egen kniv med tilhørende skede og du skal nok blive færdig med kniven, ihvertfald så langt at du kan klare resten hjemme!
Kurset henvender sig til deltagere, der ikke før, eller kun én gang, har lavet sin egen kniv.
Kurset starter fredag eftermiddag kl. 18 – slutter søndag kl. 14 og er inklusive alle måltider og overnatning på Klostermølle. Men medbring gerne snacks og ligende.

I deltagerbetalingen er der div. ting som sandpapir, læder, nål og tråd, div. værktøj samt maskiner, men ikke udgifter til selve kniven. En klinge koster fra små 50 kr. og op efter, mens træ til skæftet koster fra 15 kr. og op efter, dette skal du selv sørge for! Vi henviser til www.linaa.dk Kik under Knivbygning, og derefter under knivklinger og skæftemateriale som inspiration til valg af klinge og træ til skæfte. Sørg for at bestille materialet så du er sikker på det kommer inden kurset!

Beskrivelsen af instruktøren:
Kursusleder er Steen Jensen, som anslår at have været med til at fremstille cirka 500-700 knive på sine tidligere knivkurser. Steen Jensen er mangeårige medlem af Natur & Ungdom og har også i en periode arbejdet i sekretariatet. Når han ellers har fri fra sit arbejde på Moesgård Museum tager han gerne rundt og snitte med både børn og voksne, derfor går han også under navnet Snittesteen. ”Jeg forventer, at alle kan nå at blive helt færdige på kurset eller nå så langt, at man kan gøre det sidste hjemme, ” tilføjer Steen Jensen.

Dato og tid:
20/4 – 22/4’18
Fra fredag kl. 18 til søndag kl. 14.
Deltagerkrav:
Under 18 år, kun i følge med deltagende voksen. Børn fra ca. 12 års alderen er velkommen til at deltage på lige fod med voksne
Deltagerantal:
Min. 5 og maks 15 deltagere
Instruktør og hjælper:
Steen Jensen og Thomas Holgaard
Tilmelding:
På mail naturvejleder@nogu.dk
Sms: 31295601 til Thomas Holgaard
Knivspørgsmål til Steen jensen på mail g@mmelnok.dk eller 21822142
Pris:
475 kr. for medlemmer + 150 kr for ikkemedlemmer. Inkl i prisen er ophold, kost, materialeforbrug og undervisning, men ikke materialet til selve kniven. Da dette variere alt efter hvilken man ønsker at lave.

*De ekstra 150 kr som ikkemedlem går udelukkende til et medlemskab af Natur & Ungdom , hvilket udover 4 årlige medlemsblade også giver adgang til en masse fede kurser, aktiviteter og naturnetværk!!

Detaljer

Start:
20. april 2018 @ 18:00
Slut:
22. april 2018 @ 14:00
Pris:
475kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Klostermølle Naturcenter
Klostermøllevej 48A
Skanderborg, 8660
+ Google Map

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.