Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julemarked på Klostermølle 2018

15. december 2018 @ 12:00 - 16:00

Grøn jul på Klostermølle

Partering og tilberedning af et rådyr, nissesafari og byggeri af fuglekasser er blandt tilbuddene, når Natur & Ungdom sammen med Danmarks Naturfredningsforening, BlivNaturligvis og Naturstyrelsen inviterer til juleåbent hus på Klostermølle ved Mossø lørdag den 15. december kl. 12-16.

Ved du, hvordan kødet fra et rådyr smager? Og ved du, hvordan man parterer dyret og tilbereder kødet til en  lækker vildtburger? Er svaret nej, kan du finde ud af det, når John fra Jægerforbundet forlægger et rådyr – og andet vildt som harer og ænder – lørdag den 15. december på Klostermølle ved Mossø, hvor Natur & Ungdom inviterer til juleåbent hus kl. 12 til 16.

I det tidsrum vil man blandt andet kunne lave juledekorationer og julepynt, snitte julegaver, træ- og gevirsmykker og meget andet i kreative værksteder. Tilberedning af snobrød og fladbrød over bål er også på programmet, og for de eventyrlystne er der nissesafari og historiefortællinger om nissernes liv og virke i skovene omkring Klostermølle.
Ildfugl Rasmus Rønne fra Natur & Ungdom inviterer på fugletur ved Mossø, hvor man kan se på de mange svømmefugle i søen og småfuglene i krattet, og hvem ved; måske kommer også havørnen?

Sammen med folk fra Danmarks Naturfredningsforening får man chancen for at lave fuglekasser til de overvintrende fugle. Det er Dansk Naturfredningsforening der arrangerer denne aktivitet og her betales blot en lille pris for dækning af materialer.

Bliver det for koldt ude, kan man gå ind i den hyggelige julestue, hvor en portion æbleskiver med drikkelse kan fås for 30 kroner.

Det er gratis at deltage

Arrangementet er åbent for alle interesserede, og det er gratis at deltage, dog kan der være enkelte aktiviteter som koster et beskedent beløb til materialer.

Medlemskab af Natur & Ungdom kan på dagen købes til 75 kr. pr. voksen og 75 kr. for børn.

FAKTA
Hvad: Juleåbent hus Klostermølle med Natur & Ungdom

Hvor: Klostermølle, Klostermøllevej 48, 8660 Skanderborg
Hvornår: Lørdag d. 15. december kl. 12-16

Medarangører: Jægerforbundet, Danmarks Naturfredningsforening.
Læs mere: http://nogu.dk

Detaljer

Dato:
15. december 2018
Tidspunkt:
12:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Begivenhed Tags:
, , , , ,

Sted

Klostermølle Naturcenter
Klostermøllevej 48A
Skanderborg, 8660
+ Google Map

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.