Nyd efterårsferien med Natur & Ungdom

praktikant Aalborg, Albertslund, Århus, Hedensted, København, lejre og aktiviteter, Lokalt, Randers Leave a Comment

Efteråret er en skøn tid at nyde naturen i, og efterårsferien giver en dejlig pause fra den hektiske hverdag. Bruger du også efterårsferien derhjemme med at slappe af og få nogle hyggelige oplevelser med familien? Du og din familie er hjerteligt velkomne til at nyde naturens gaver og muligheder med Natur & Ungdom. Flere af vores lokalafdelinger laver hyggelige aktiviteter i ferien. Nedenfor har vi samlet en liste med alle aktiviteterne i ferieperioden. Vi håber, du vil være med!

🍁🍂Natur & Ungdoms aktiviteter i efterårsferien🍂🍁

 

Torsdag eftermiddag d. 12. oktober
Tag forskud på feriehyggen og kom med på brunsttur i Dyrehaven i Klampenborg torsdagen inden efterårsferien. Oplev de mægtige brunstige kronhjorte brøle og parre sig, inden efteråret for alvor sætter ind. Natur & Ungdom Uglerne i Mosen og Natur & Ungdom Nattergalene arrangerer denne børnevenlige tur med guide

Læs mere om begivenheden HER!


Lørdag d. 14. Oktober

Nyd den første feriedag med Natur & Ungdom Hedensted. Vi afholder stor æbledag, hvor du kan plukke æbler, lave æblemost og lave æblepandekager over bål. Derudover vil der være forskellige boder og aktiviteter i løbet af dagen.

Læs mere HER!


Søndag formiddag d. 15. oktober

Første søndag i ferien kan du komme til kreativitetsdag i Natur & Ungdom Aalborg. Vi skal lege og lave kreative ting med efterårets smukke farver. Læs mere HER!

Du kan også være kreativ med Natur & Ungdom Aarhus – Naturliv for småbørnsfamilier. Du får mulighed for at lave græskarhoveder og græskarlys – og tilbereder græskarhummus, som kan nydes til snobrød. Læs mere HER!

Bor du tættere på vores lokalafdeling Natur & Ungdom Ringsted? Så kan du komme på hjortesafari og sporjagt i Dyrehaven. Vi lytter til hjortenes brunstbrøl, ser hannerne slås og laver afstøbninger af de dyrespor, vi finder. Læs mere HER!


Mandag d. 16. oktober
Kom til en hyggelig dag med Natur & Ungdom Silkeborg, hvor vi laver græskarhoveder, græskarsuppe og roelygter.

Læs mere HER!


Lørdag d. 21 oktober
I slutningen af ferien kan du komme på snitteværksted på Nordre Fælled med Natur & Ungdom Randers – naturliv for småbørnsfamilier. Vi laver også pizza og bålpomfritter over bål – mums! Vi glæder os til at se dig!

Læs mere HER!


Bemærk:

 Nogle aktiviteter kan have tilmeldingsfrist. Læs mere på de linkede begivenhedsbeskrivelser.

Hvis jeres lokalafdeling har en aktivitet, som ikke er skrevet på, så skriv gerne en mail til praktikant@nogu.dk. Så opdaterer vi nyheden.

Del artiklen

'

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.